Güncel

HDP Antalya adayları Vali’yle görüştü

Antalya: Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya milletvekili adayı Saruhan Oluç ve Av. Deniz Yıldırım ile HDP Antalya İl Eş Başkanları Zarife Atik ve Ahmet Kaya‘dan oluşan bir heyet Antalya Valisi Muammer Türker‘i makamında ziyaret etti.
HDP’ye Adil Davranma Çağrısı
Saruhan Oluç ziyarette, HDP olarak Antalya’da yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında Vali Muammer Türker’e bilgi verdi ve seçim sürecinde siyasi rekabet nedeniyle ortaya çıkacak olası gerilimlerin diyalog yoluyla çözümünü önerdi. HDP Serik İlçesi seçim bürosuna yönelik önceki hafta gerçekleştirilen saldırı girişiminin kabul edilemez olduğunu ve komşu dükkânlardaki esnafın mağdur olmaması için parti tabelasını indirdiklerini ifade eden Saruhan Oluç, Vali Türker’den seçim sürecinde Antalya’da görev yapan tüm kamu görevlilerinin HDP’ye karşı adil davranması için önlem almasını istedi.
Vali Muammer Türker de HDP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Antalya’da tüm siyasi partilerin eşit koşullarda seçim yarışını sürdürmesi için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Diğer içerik
Kapalı
Başa dön tuşu