Emek

Taş Yapı işçilerinin Direnişi kazanımla sonuçlandı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışan ve ücretleri ödenmeden işten çıkarılan işçilerin direnişi 9. gününde kazanımla sonuçlandı. Tüm haklarını kazanan işçiler, inşaat önündeki direnişlerini bitirdiklerini duyurdu.

H. Merkezi: İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin (İPKM) denetiminde yapımı devam eden ve yüklenici firmanın Taş Yapı olduğu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında taşeron firma HS Ring Elektrik bünyesinde elektrik ustası olarak çalışan İnşaat İş Sendikası üyesi işçilerin direnişi 9. gününde kazanımla sonuçlandı.

İnşaat-İş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ana firmayla görüşme sonucu anlaşma sağlanmıştır.Tüm haklarımızı kazandık. Okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi önünde direnişimizi sonlandırıyoruz” dedi.

Direniş alanında yapılan konuşmada işçiler, “Direnişimizin 9. günündeyiz. 9. günde tüm alacaklarımızı ve haklarımızı direnerek kazandık. Bize destek olan vatandaşlarımıza, emekçilere ve İnşaat-İş Sendikası’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha fazla göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu